М-bg, LTD

Дружеството ни е специализирано

в търговия с мастербачи

добавки – оцветители за материал и/или променящи свойствата му според предназначението на изделието

Малко повече за нас

Наши клиенти са производителите на пластмасови изделия с разнообразно приложение като: производители на тръби, опаковки, дограма, детски играчки, еднократни прибори, битови принадлежности, автомобилни принадлежности, военна промишленост, индустрия и др.

Предвид динамиката и тенденциите в пластмасовата индустрия, налагащи по-високи стандарти по отношение на качеството на предлаганите продукти и водени от стремежа за пълно задоволяване на потребностите на клиента, политиката на фирмата ни е ориентирана изцяло към разширяване на продуктовата гама и предлагане на работещи решения за конкретните проблеми и производствени нужди.
На нас може да разчитате както за индивидуална консултация, така и за решение на поставена от Вас задача с разнородни критерии (бюджетен, качествен, количествен, свойствен и др. критерий).

Препарати, незаменим помощник в производството на пластмасови изделия.

Силиконов спрей за лесно формоотделяне

стабилен при високи температури

Спрей за консервиране

(при складиране) на матрици/ инструменти

Почистващ спрей(Brake Cleaner)

обезмаслява и почиства. Използва се за сваляне на консрвацията на инструментите

Прозрачна течна грес (спрей)

подходяща засмазване на изхвъргачи на матриците – не оставя следи по детайла

Мастербачи и добавки

UV/UVAO/ AO – стабилизатори; Противозапалителна добавка и други мастербачи добавки за екструдирани термопластични пенообразни плоскости; Добавки – антиблок, антистатик, антифог, нуклеиращи, приплъзващи, антислип и др.; Добавки – пълнители; разпенители и др. Добавки за лазерна маркировка; Цветни мастербачи, разработени в три серии:

Стандартни серии, предназначени за оцветяване на пластмасови изделия, произведени чрез шприцване и издуване, фолия, пенообразни полистиролни платна за строителството и изолация, полипропиленови ленти, влакна и др.; Универсални серии, предназначени за оцветяване на дебелостенни изделия при почти всички термопласти; Мастербачи по заявка на клиента – произвеждат се във всеки желан от клиента цвят, нюанс и специален ефект;

Изпратете ни запитване

Scroll to Top